В този ден господстват скрити сили

0
Може да се отпуснете и да се оставите на потока на събитията
Може да се отпуснете и да се оставите на потока на събитията

Луната е в знак Риби до 20:48ч. Оптималното време за общуване с противоположния пол и близки приятели. Романтиката и мечтателността присъщи на Луната в Риби, ще ви помогнат да установите по-тясна връзка и да опознаете малко повече даден човек. Щедростта и благотворителността не трябва да се пренебрегват. Засилва се интуицията, сантименталността и чувствителността.

През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни.

Уязвими са кожата и стъпалата на краката. Да се намалят течностите и алкохола, за да не се натоварват бъбреците. Не е добре да се мие косата сега, може да се появи пърхот.

Луната излиза на празен ход от 16:13ч до 20:48ч. Да не се предприема нищо важно.

Луната влиза в знак Овен в 20:48ч.

Продължава 2 лунен ден до 08:19ч

Доминиращ 3 лунен ден от 08:19ч на 25 февруари до 08:42ч на 26 февруари

Лунния сърп вече започва да се показва. Символ на деня е леопард, който се готви за скок.

От гледна точка на енергията това е един много мощен ден и следователно опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да се насочи към съзидателното русло.

Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения (Меркурий е свързан символично с този лунен ден). Избягвайте пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Колкото повече енергия днес отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства.

Денят е неблагоприятен за слабите и пасивните хора. Тези, които имат пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение.

Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

В 3 лунен ден е уязвима храносмилателната система, кожата. Възможни са стомашни колики и болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален, да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност. Сексуалните енергии сега са силни.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

12 слънчев ден – Ден за астрално изчистване и пробуждане на живота. В този ден господстват скрити сили. В този ден ни се дава толкова, колкото сме заслужили. Може да се отпуснете и да се оставите на потока на събитията. Проявете искреност, доброта, миролюбие, милосърдие. Освободете се от негативните емоции.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари