В Специализираната прокуратура са се наградили с 263 000 лева

1
Това съобщиха от Гражданско движение "България Обединена с Една Цел"
Това съобщиха от Гражданско движение "България Обединена с Една Цел"

Стимулиране за прикриване на престъпленията на мафията и корупционните схеми за източване на милиарди​

На 04.01.2022 г., в първият работен ден за годината, БОЕЦ внесохме 13 заявления по ЗДОИ до различни институции и власти за раздадените през 2021 г. бонуси и друга информация, пишат от движението на сайта си.

Традиционно вече в началото на всяка година БОЕЦ извършваме този институционален контрол и информираме българското общество за получената информация, допълват те.

 

През миналата година СП отказаха достъп до тази информация и БОЕЦ ги осъдихме, което подейства  дисциплиниращо и сега получихме отговор.

От него става ясно, че за 2021 г. раздадените средства за „допълнително материално стимулиране“ са в общ размер на почти 263 000 лв.!

Документът е подписан от Валентина Маджарова- ръководител на Специализираната прокуратура, наследила Иван Гешев на този пост.

Прокурор Валентина Маджарова, е същата, която изпра и Цветанов по сигнала на БОЕЦ за АпартаментГейт. Прокурор Маджарова изпра и самият Гешев по сигнала на БОЕЦ срещу главният прокурор за публикуваните от Биволъ записи на срамните му споразумнеия с обвиняемите по „Недосегаемите“.  Заради тези свои „заслуги“ прокурор Маджарова бе наградена от Гешев и господарите му с поста шеф на специализираната прокуратура. Повече за прокурор Маджарова може да прочетете тук:

Сега ние питаме Гешев, Маджарова и прокуратурата– за какви „постигнати резултати“ и заслуги сте си раздали 263 000 лв. само зз „допълнително стимулиране“ през 2021 г.?  Оставяме на обществото и гражданите да преценят заслугите на СП и моралното им право за „допълнително материално стимулиране“ за постигнати резултати за стотици хиляди хиляди левове, включително и на фона на кризата с коронавируса и хилядите бизнеси, които загиват, или са в затруднение и стотиците хиляди граждани, които се чудят как да запазят работата си и да преживеят кризата!

Ще припомним само няколко от ЗАСЛУГИТЕ – СП отказа да разпита свидетеля на МВР и да  разкрие схемите за източване на десетки милиони от автомагистрала „Хемус“. Прокуратурата прекрати проверките по сигналите на БОЕЦ  срещу Бойко Борисов за пачките и кюлчетата. Прекратиха и проверката срещу Гешев за ХанчеваГейт. Мълчат за данните за корупция за Пеевски във връзка с наложената санкция по закона Магнитски. И за тези „резултати“ – 263 000 лв  допълнително стимулиране. Стимулиране за прикриване на престъпленията на мафията и корупционните схеми за източване на милиарди.

Гешев и всички марионетки на мафията трябва да бъдат отстранени незабавно и подведени под отговорност за извършените  престъпления по служба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Комита
    Не е луд тоя дето яде баницата. Луд е този дето му я дава
  • 3
    1
    Баровеца
    Алоо, това е за съдебните служители, не за прокурорите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари