В Шумен започват да събират пари за паметник на Астор

1
Въпросът кога ще бъде изграден и къде - остава отворен
src="https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=bc61ba2e5b&autoplay=1&stopframes=1" width="100%" height="100%" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="">
Въпросът кога ще бъде изграден и къде - остава отворен Видео: NOVA

Областната управа в Шумен поде инициатива за изграждането на паметник на Астор.

Парк „Кьошковете” в града е едно от любимите места за игра на децата от Арменската махала. Там, където е живял и малкият Антраник, който след години ще се превърне в Астор.

Неговият братовчед Гарабед Артюнян го описва като харизматично дете. „Имаше лидерска осанка и лидерски характер. Много обичахме да ходим в гората. Постоянно бяхме там - в „Кьошковете”. Дори сме нощували с огньове, като скаути”, обясни Артюнян, предава NOVA.

За паметника тепърва ще се събират пари. Въпросът кога ще бъде изграден и къде - остава отворен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари