В Сандански задържаха с кокаин наркодилъра Ромео Сапунджиев

1
Ромео е паднал в капана на оперативна разработка на граничните полицаи и РЗБОП
Ромео е паднал в капана на оперативна разработка на граничните полицаи и РЗБОП Снимка: iStock

Удар на Гранична полиция в Сандански.ь

Задържаха с кокаин известния наркодилър Ромео Сапунджиев. Сапунджиев е задържан в казино в центъра на града с пакет с дрогата, мушнат в ръкава му, съобщава Struma.com. Незабавно е вкаран в полицейската клетка. Ромео е сред активните наркодилъри в Сандански, имало е оперативна разработка на граничните и РЗБОП и снощи той е паднал в капана.

Припомняме, че преди години в разцвета на търговията с жива плът, Ромео Сапунджиев бе главен герой във фирма на гръцка телевизия "Алтер" -Градът на греха". Филмът описваше проституцията в курортния град, а Ромео бе записан как продава жриците на любовта. В момента с парите от пласираните наркотици Ромео Сапунджиев играе в местните казина и е популярен комарджия. Количеството кокаин, с което е задържан, е било приготвено за продажба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари