В Русе се проведе единственото по рода си у нас състезание по футзал за деца

0

90 деца премериха сили на терена в зала Арена Русе

Единственото по рода си в България състезание по футзал за деца се проведе тази събота в зала Арена Русе. То се организира за четвърта година от футболен клуб „Русе“ с председател Калоян Георгиев, под егидата на Община Русе.

90 деца, разпределени в 9 отбора премериха сили на терена. Най-добри се оказаха състезателите от ОУ „Отец Паисий“, които на финала биха съперниците си от СУПНЕ „Фридрих Шилер“ с резултат от 3:2 . На трето и четвърто място останаха съответно ОУ „Никола Обретенов“ Русе и СУ „Йордан Йовков“. Участие в състезанието взеха и младите футболисти от русенските основни училища „Братя Миладинови“, „Тома Кърджиев“, „Иван Вазов“, както и от СУЕЕ „Константин-Кирил Философ“ и ОУ „Христо Ботев“ с. Щръклево.

Зам-кметът Димитър Недев поздрави състезателите и награди с отборни купи шампионите на първо и трето място.

Със специална грамота бяха отличени и най-добре изявилите се футболисти във всеки от отборите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Паисий срещу Шилер
    Айнцу, цвайнцу... Дрън!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари