В Пловдив задържаха дилър на хероин, познат с прякора „Картофа“

0
В момента на задържането се опитал да се освободи като изхвърли, близо 30 броя свити ъгълчета с наркотичното вещество, което носел
В момента на задържането се опитал да се освободи като изхвърли, близо 30 броя свити ъгълчета с наркотичното вещество, което носел Снимка: БГНЕС / архив

В дома му са открити малко количество от дрогата, бръснарско ножче и пластмасова бъркалка с форма на лъжица

Дилър на хероин на улично ниво, познат с прякора „Картофа“ беше задържан в Пловдив, съобщава МВР.

В дома на мъжа са открити приспособления за пакетиране на дрогата, а в 43-годишният мъж е намерено 1,95 грама хероин. Той е криминално проявен.

Проверката е извършена рано сутринта на 29 май на улица „Кармен“ в кв. Столипиново. Мъжът често бил забелязван в района на пощата и е добре познат на жителите в квартала.

В момента на задържането се опитал да се освободи като изхвърли, близо 30 броя свити ъгълчета с наркотичното вещество, което носел. В хода на последвало претърсване и изземване от адреса обитаван от лицето на улица „Клисура“, са открити множество празни найлонови пликчета и инструментариум свързан с подготовка за пълнене и пакетиране – бръснарско ножче и пластмасова бъркалка с форма на лъжица.

Справка в масивите на МВР сочи, че на 22 май 2017 г, дилърът е бил задържан за разпространение на наркотици и за извършеното престъпление е лежал в затвора, от където е освободен през 2019г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари