Увидя ми се този рокерски събор! Моторен рев, вой, стържене…..

8
Дни наред Русе е огласян от мотористи. То оставете дните, ама нощите също
Дни наред Русе е огласян от мотористи. То оставете дните, ама нощите също

Дни наред Русе е огласян от мотористи. То оставете дните, ама нощите също 

Изглежда е съвсем в реда на нещата за нашето общество някой да „изреве“ с мотора си под прозорците ви, нищо, че е 3:00 часа след полунощ.

Разбира се след този акт, следват ревове на събудени бебета и псуващи мъжки гласове. Ми нормално е. И на мен ми се псува. Но все се сдържам, понеже някога са ме възпитавали. А очевидно господата с моторчетата не са ги учили родителите им, че да свистят по улиците и кварталите на града, не е много възпитано. Най-малкото защото вдигаш на задник в леглото всеки нормално заспал трудещ се. Никой не им е казвал, че не живеят на безлюден остров, където могат да правят каквото си пожелаят в което и да е време на денонощието. А споделят битието си със стотици хора. И би трябвало поне мъъъъничко да се „сетят“, че не всички са във възторг от летящи скорости, бумтящи превозни средства и оглушителен шум.

И докато споделям тези неща с вас, в този момент отново профучава поредният „режещ“ моторист. Часът е 23:20. Кой е нормалният, започвам да се питам… Хлапето на долния етаж вече ревна, че са го събудили от сладък сън…

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари