Утре ще е слънчево, валежи ще има в следобедните часове

0
Максималните температури ще са между 23° и 28°
Максималните температури ще са между 23° и 28°

През нощта ще е почти без валежи, над по-голямата част от страната ще се изясни и ще бъде тихо 

Утре ще преобладава слънчево време, но въздушната маса отново ще е неустойчива. Това съобщи за Агенция „Фокус Георги Цеков, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места, главно около и след обяд ще превали и прегърми. Има условия и за градушки. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 28°. Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца.

Над Черноморието преди обяд ще е предимно слънчево. Около и след пладне ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали, възможно е и да прегърми. Привечер над повечето райони ще се изясни. Максималните температури ще са 22-25°. Температурата на морската вода е 18 - 19°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места в часовете около и след обяд ще превали и прегърми. Сутринта на места ще има мъгла. Ще духа предимно слаб север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 10°.

И през следващите три дни времето ще се задържи без съществена промяна - с развитие на купесто-дъждовна облачност, на много места краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици и временно усилване на вятъра. В отделни райони валежите ще са временно интензивни, остават и условията за градушки. Преди обяд ще има и слънчеви часове. Максималните температури ще бъдат между 23° и 28°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари