Усложнена ситуация на Дунав мост

8
От днес започна ремонт в българския участък на Дунав мост при Русе
От днес започна ремонт в българския участък на Дунав мост при Русе Видео: Русе Медиа

От днес започнаха рехабилитационни ремонтни дейности в българския участък на Дунав мост при Русе.

Те ще продължат до 26 юни, като е предвидено фрезоване и премахване на компрометирани участъци в асфалтовото покритие и в двете ленти, предава Русе Медиа. От АПИ и от Гранична полиция предварително бе обявено, че ще има затруднения в преминаването, като то ще се извършва с изчакване.

На място ситуацията е малко различна – налага се и спиране на движението по моста за около 15-30 минути заради фрезоването на асфалта. Когато техниката е в средната част на платното, не е възможно преминаването на каквито и да е превозни средства, докато не се приключи работата в дадения участък.

След това движението отново се възстановява поетапно. Има и пътуващи, които не са видели съобщението и закъсняват за полет към летището. Екипите, извършващи ремонтните дейности, съдействат за по-бързото им преминаване, но се препоръчва да се предвиди повече време за придвижване.

Работата ще се извършва през деня, като през нощта движението ще бъде нормално, но с повишено внимание през участъците, които са фрезовани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Yordan
    Хахх и без това с часове клечим
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари