Урсула фон дер Лайен: Работим усилено, за да ударим Русия там, където ще я заболи

0
Няма да се успокоим, докато Украйна не надделее над Путин и неговата незаконна и варварска война, предупреди още Урсула фон дер Лайен
Няма да се успокоим, докато Украйна не надделее над Путин и неговата незаконна и варварска война, предупреди още Урсула фон дер Лайен Снимка: БГНЕС

Няма да се успокоим, докато Украйна не надделее над Путин и неговата незаконна и варварска война, предупреди още Урсула фон дер Лайен

Европейският съюз настоява за въвеждането на девети пакет от санкции срещу Русия в отговор на инвазията ѝ в Украйна, заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен по време на посещение във Финландия, информира Ройтерс, цитирана от NOVA.

"Работим усилено, за да ударим Русия там, където ще я заболи, за да притъпим още повече нейния капацитет да води война срещу Украйна, и мога да обявя днес, че работим с пълна скорост по деветия пакет от санкции", каза Фон дер Лайен.

Тя каза още, че е уверена, че "много скоро ще одобрим глобална горна граница на цените на руския петрол заедно с Г-7 и други големи партньори".

"Няма да се успокоим, докато Украйна не надделее над Путин и неговата незаконна и варварска война", предупреди още председателят на ЕК.

Междувременно трите украински атомни електроцентрали, които бяха изключени от електропреносната мрежа вчера, са се включили отново към нея, съобщи в социалните мрежи Министерството на енергетиката на Украйна.

"След вчерашния масиран обстрел енергийните работници успяха да обединят енергийната система и до сутринта да свържат отново трите атомни електроцентрали към електропреносната мрежа", заяви министерството в социалните мрежи.

Централите трябва да започнат да подават електроенергия "до тази вечер".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    18
    песимист
    Тая може ли да си признае кой я е назначил за шеф в ЕК,тъй като е ясно ,че не е избрана от никой от нас. Тя явно вече не става за гинеколожка и САЩ са си намерили послушна безработна майка на 7 деца,която да изпълнява всичките им прищевки...
  • 5
    17
    тоди
    Приказваш, ама дали си вярваш....ако думне една крилата до тебе цялата ще се оакаш
  • 6
    16
    до номер 14
    Как и защо да я прати?! Има огромна заплата от данъците на хората, съпругът й напечели милиони от т.н. ковид ваксини. Самата тя съсипа живота на европейците със злъчния си характер и действия против хората.
  • 6
    15
    ксалла
    България трябва да обяви война на агресора сащ! Всички българи искаме изгонване на сатанисткия посланик на сатанистите от сащ! А тази джендерка фор ден лайнянен я искаме в гей порно филм!
  • 8
    14
    кондио
    таз бабичка в "дом" няма ли кой да я прати
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари