Урсула Фон дер Лайен: Путин направи две огромни стратегически грешки

0
Днес се провежда среща на върха Украйна-ЕС в Киев
Днес се провежда среща на върха Украйна-ЕС в Киев

Днес се провежда среща на върха Украйна-ЕС в Киев

Руският президент Владимир Путин направи две големи стратегически грешки, вземайки решение да нахлуе в Украйна. Това заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен по време на срещата на върха Украйна-ЕС, която се провежда в Киев днес, 3 февруари, предаде Actualno.com.

Наистина имаше две големи стратегически грешки от страна на Путин. Първо, той подцени смелостта и решителността на украинския народ. Второ, той напълно подцени единството и много силното желание на ЕС да подкрепя Украйна толкова колкото е необходимо", подчерта тя.

Тя подчерта, че предупреждението за въздушна атака, което звучеше днес дори по време на самата среща на върха, е напомняне, че украинците се изправят срещу "груб враг". Но провеждането на подобна среща на високо равнище в Киев именно при такива условия само потвърждава, че цивилизованият свят е много по-силен от страната агресор Русия.

В събитието участват председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и председателят на Европейския съвет Шарл Мишел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    Ей,
    Тая мърша защо не е в затвора заради театъра с ковид-а и парите от доброзорната „ваксинация“ на €вроджендърите? Вие винкели нямате ли, бе?!!
  • 10
    1
    Bambina
    Еврогейския съюз роди извънбрачно дете през задника. И това, както се досещате, е Украина. Ок където им влязло, от там и излязло.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари