Урсула фон дер Лайен пристигна в София за откриване на интерконектора с Гърция

0
Тя беше посрещната от Цветан Кюланов, и.д. ръководител на Представителството на Европейската комисия в България
Тя беше посрещната от Цветан Кюланов, и.д. ръководител на Представителството на Европейската комисия в България Снимка: Фейсбук

Той ще заработи официално на 1 октомври

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пристигна днес в София по повод предстоящото въвеждане в експлоатация на междусистемната газова връзка Гърция-България, съобщават от Фейсбук страницата на Европейската комисия в България. Тя беше посрещната от Цветан Кюланов, и.д. ръководител на Представителството на Европейската комисия в България.

Интерконекторът, който свързва газопреносните мрежи на двете държави и осигурява ключов за енергийната диверсификация на България достъп до Южния газов коридор и до редица нови източници на природен газ, ще заработи официално от 1-ви октомври.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    швейк
    тази смехотворна визита не ме топли, нака и швабия да си плаща чланството в измисленият им ес, да си върви ведно с китката
  • 4
    4
    Газпром
    Бе заведете я във Факултета или в пловдивското Столипиново, да я начешат мангалите, че нещо недоклатена ми се струва некъпаната бабичка!
  • 5
    3
    плюс-минус
    Защо трябва да ни управлява и да ни дава тон в живота една германска добре платена чиновничка? Аз, ти, той, ние, вие, те - защо една харчеща данъците ни фрау да ни казва дори как да се къпем и как да живеем на студено през зимата? Нещо много се изкриви ЕС? То не бяха криви краставици, то не бяха некадърни чиновници, имащи се за наши господари! Хубавата идея за европейски съюз я натикаха в ъгъла.
  • 4
    2
    KAjajJ
    Тази трябва да я тикнат в подводен газопровод!
  • 5
    1
    Кхг
    А аз си мислех, че идва заради изборите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари