Упорито се опитват да ме убедят, че калното прасе в телевизора е бяло и става да ме управлява

4
Ми не става!
Ми не става!

И ГЛЕДАШ ПРАСЕТО....ЦЯЛОТО В БЯЛО!

Често се усъмнявам, че нещо не е наред с мен. Пускам телевизора - там разни тъмни балкански субекти, с вратлета на селски бичета и погледи, интелигентни като на пуйчета, с ризи, които едва обхващат елегантната снага, от която и див глиган би се засрамил, ме убеждават, че са честни бизнесмени и ей ся ще влязат в политиката да ни оправят. Един по един и след това целокупно всички.

И гледам съответният журналиститут как мазно им задава удобни въпроси и се питам - бе, тяхната майка, мен на какво се опитват да ме направят?!? Упорито се опитват да ме убедят, че калното и мазно прасе в телевизора е цялото в бяло и става да ме управлява. Ми не става! Не става и няма и да стане! Единствено ще окаля всичко наоколо и ще направи държавата още по-голяма кочина.

Странно е колко често муцуните, показвани ни като стари и нови политици, ми напомнят картинките в труда на Чезаре Ломброзо /кой разбрал - разбрал!/. И никакво образование и обучение не могат да скрият престъпните наклонности, скудоумието и липсата на елементарно първоначално възпитание и морал.

На мен ми омръзна да гледам мръсни и кални прасета в бели костюми. Аз не съм дебил. И никога няма да ги приема. Защото прасето си е прасе. И винаги за него идва Коледа!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари