Уникално шоу по случай 120-годишнината на гимназията по облекло

0

В Доходното здание се проведе ревю-спектакъл "120 години Училището ни е на мода" по случай 120-тата годишнина от основаването на ПГО „Недка Иван Лазарова“.

Провелото се уникално модно шоу беше дело на възпитаниците на училището, съобщават от Областна администрация Русе.

Домакин на събитието беше Диана Иванова, директор на училището, а сред гостите уважили събитието бяха Русенският митрополит Наум, Валентин Колев, заместник областен управител на област Русе, Ирена Петрова, директор на дирекция „Култура и образование“ в Община Русе , чл. кор. проф. д.т.н Христо Белоев, председател на Общински съвет Русе, проф. д-р Велизара Пенчева, ректор на РУ „Ангел Кънчев“, ученици, учители и много гости.

Г-н Колев връчи букет цветя и поздравителен адрес на г-жа Иванова, от името на доц. д-р Стефко Бурджиев, в който се казва:

За мен е истинско удоволствие да Ви поздравя по случай 120-тата годишнина от основаването на ПГО „Недка Иван Лазарова“ Русе. Използвам настоящото тържество, за да отправя своите благопожелания и към учителите, учениците и родителите.

В своята дългогодишна история, Професионалната гимназия по облекло се е превърнала в емблематично място, в което младите хора получават качествено и отговарящо на съвременните образователни изисквания професионално образование. Място, което възпитава в нравствени ценности, формира характери, развива таланти, креативност и въображение!“.

Заместник областният управител е отправил и своите благопожелания към всички учители и ученици за здраве и професионални успехи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари