УМБАЛ "Медика Русе": Назначена е вътрешна проверка по сигнала на г-жа Людмилoва

27
Позицията на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“
Позицията на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“

Позицията на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ 

От лечебното заведение се обърнаха към редакцията на Dunavmost във връзка с публикувана статия: Момиче от Русе: Не вярвайте какво ви казват! Измъквайте близките си оттам!

УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ ни изпратиха тяхната позицията по повод публикуваната информация:

Изказваме най-искрени съболезнования на г-жа Людмилова и бихме искали да изразим пълната си съпричастност към нейната загуба. Към момента е назначена вътрешна проверка по сигнала на г-жа Людмилoва, която изисква определено техническо време, тъй като в лечението и обгрижването на баща ѝ са участвали над дузина лица от персонала. Резултатите от проверката се очакват в началото на седмицата и г-жа Людмилова ще има възможност лично да се запознае с тях.

 Информация за здравословното състояние на пациент е „чувствителна“ информация, която не може да бъде разкривана в медийното пространство.

УМБАЛ "МЕДИКА РУСЕ" е медицинска институция, чието призвание е да осигурява първокласно и леснодостъпно медицинско обслужване в широк кръг клинични специалности. В концепцията на болницата е залегнало съчетаването на високия професионализъм на медицинските специалисти с високотехнологично оборудване и съвременно управление за постигане на най-добрите резултати в лечебно-диагностичната дейност.

 В УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“ средногодишно се лекуват между 17 и 20 000 пациента, които разчитат на професионализма на стотици лекари, борещи се ежедневно за човешкия живот и здраве.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    53
    Nikola
    Тя пиарката им отбоклуците на оня лолю,какво умно може да каже,нищо!
  • 6
    52
    Иван
    Доста дразнещо отговор от професионален ПР служител Бла Бла.Правилно би било: Нашите съболезнования.Виновните ще бъдат наказани.Нищо повече.
  • -5
    51
    Dovolen pacient
    Stiga stiga veče gluposti ste pisale za umbal medika .v sekoe stado ima bukluci .samo v medika na prsti se brojat momice tolku pišeš gluposti da si bila tolkuva dobra i na vreme da si go dokarala v bolnica medika a ne koga e stanalo kasno i da se rashoždaš od bolnica do bolnica .i segA si fanala nekoj prost čovek da piše v tvoe ime i .da pljue bolnica medika ..taka izliza složila si mleko na kotlona da se vari i si izlegla na vnka . koga šte prekipi veče e kasno koj e vinove ti ili kotlona .taka e stanalo s bašta ti zasra mi se .kakva griža ima v medika za pacienti nema druga bolnica v grada .v drugite bolnici s 50 lv prvo vlizaš kakav personal imat bravo starajat se sički .cistotata e na mnogu visoko nivo. V administracija ima dve momičeta mnogu ljubazni imenata im beha Galja i Iva potrsete gi vednaga ste vi pomognat .hora tova e bolnica ne e slatkarnica kakvo iskame nešto koe e hubavo od zloba da go zatvorime kakvo iskame cigari da ni kupovati ajde stiga prostotii ..doktor panajotov se stara od dobro da stane po dobro mie iskame da vrneme vremeto v kamenoto doba.i na kraja na kogo ne mu haresa bolnica medika da ne go vodi tam ima i drugi bolnici v grada samo takova griza..nema.ošte nešto kolku da pljuete bolnicata ima mnogu poveče pacienti koi sme dovolni od bolnica medika ...za celija personal ne obrsrajte na prostotiite na nekoj koj piše laži vie da ste sički živi i zdravi .
  • 3
    50
    София
    След като станали докторчета,ще се дьржат подобаващо,работят все пак с болни хора,,нещастни,тези хора не ходят на в болница,от кеф,а защото имат нужда,а и тези лекарчета,взимат доста парички ,не забравяйте,лолюто,шефа на турската болница,,с айшета, милиончета прибират,това са доста парички,за осем часов работен ден,сьбота,неделя и нощен труд,нали??? Престъпници,са ,не лекари!Само бой,заслужават!
  • 4
    49
    За Иво
    Само си представи ако майка ти на работното си място обичаше всеки клиент и не изискваше да слагат капути докато ги обслужва ,ти колко умствено изостанали братя и сестри щеше да имаш?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари