Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Улични неволи

1
Господин Недев, кой е отговорен за тези изпълнения?
Господин Недев, кой е отговорен за тези изпълнения?

На вниманието на господин Димитър Недев - заместник-кмет "Комунални дейности". Нека и невидимият началник на Пътна полиция - Русе се чувства ангажиран.

Уважаеми господа, прави ли Ви впечатление, че в Русе има проблем с пътната маркировка и сигнализацията? А уж с тези, касаещи безопасността въпроси се занимава нарочна комисия. Дали е некомпетентност или безхаберие, или и двете, не знам.

Предоставям на Вашето внимание един от най-фрапиращите примери. Разчертаване на паркомясто, платено при това, непосредствено пред пешеходна пътека. Мястото е кръстовището на улиците "Хан Крум" и "Доктор Петър Берон", откъдето единствено може да се достигне с автомобил до сградата на общинска и областна администрация. Това е идеален център на града, натоварена с пешеходно и автомобилно движение зона. Тази грешна маркировка е от години и при всяко освежаване се затвърждава.

Има и подаден сигнал с входящ №94В-9971-2 от 17.02.2021 г., но реакция няма. Подобна е ситуацията и на други кръстовища в града, упоменати в посочения сигнал. Някои места са непосредствено до учебни заведения.

Господин Недев, направете проверка, вижте кой е отговорен за тези изпълнения и му намерете друга работа, съответстваща на (не)компетентността му.

Автор: А. Н.
(Автор: А. Н. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Лапачи
    Уважаеми възмущаващи се, да не забравяме, че улиците "Хан Крум" и "П. Д. Петков" (както и доста други в централната част на града) са с ПЛАТЕНО паркиране! Та защо си мислите, че Общината ще се съобразява с правила и безопасност, а няма да иска да лапа нашите парички от паркиране?
  • 13
    2
    Минувач
    Улица "П. Д. Петков" е с разчертани паркоместа в зоните на кръстовищата, там където би трябвало да са пешеходните пътеки.
  • 17
    1
    ...
    А на места има и разчертани паркоместа върху самата пешеходна пътека. На никой не му прави впечатление, даже и на повечето пешеходци. Просто нивото доста падна и тенденцията и занапред е такава.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари