Убиха началника на криминалната полиция в Сърбия

0
По него било стреляно сутринта, когато тръгнал на работа. Полицията издирва нападателя
По него било стреляно сутринта, когато тръгнал на работа. Полицията издирва нападателя

По него било стреляно сутринта, когато тръгнал на работа

Началникът на криминалната полиция в Приедор (в Република Сръбска в състава на Босна и Херцеговина) Раденко Башич е бил убит днес, съобщи РТС.

По него било стреляно сутринта, когато тръгнал на работа. Полицията издирва нападателя. Води се разследване.

Извършва се засилен контрол на моторните превозни средства и проверка на документите на населението в района, където е станало убийството. На терен са членове на Специалната антитерористична част и жандармерията. Министерството на вътрешните работи на Република Сръбска отправи апел към гражданите, ако разполагат с каквато и да е информация във връзка с убийството, да я споделят с отговорните органи.

Министърът на вътрешните работи на Република Сръбска Драган Лукач осъди убийството на Башич. Изгубихме голям професионалист и голям човек. Това нападение е атака срещу цялата полиция на Република Сръбска и ще направим всичко нападателят да бъде открит, каза Лукач.

Директорът на полицията на Република Сръбска Синиша Кострешевич заяви, че са арестувани много лица в Приедор, Баня Лука и на други места. Продължава издирването на убиеца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    любопитен
    Сърбия и Република Сръбска са две коренно различни неща. Дали пък няма нещо свързано с факта, че посланника на Русия в Босна и Херцеговина не заплашваше насалението??
  • 0
    1
    ???
    Едни танкове на НАТО преди две седмици, които бяха тръгнали от България за Босна и Херцеговина, ама през Румъния, уж за учение...Нищо общо, предполагаме ??
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари