Убиецът на 32-годишния Илиян от София все още се издирва

0
В неделя вечерта 32-годишният мъж беше намушкан смъртоносно с нож, след като той и негови приятели празнували раждането на дете
В неделя вечерта 32-годишният мъж беше намушкан смъртоносно с нож, след като той и негови приятели празнували раждането на дете Видео: NOVA

32-годишен мъж беше намушкан смъртоносно с нож, след като той и негови приятели празнували раждането на дете

Продължава издирването на заподозрения за убийството на млад мъж в столичния квартал „Люлин”, предава NOVA. В неделя вечерта 32-годишният мъж беше намушкан смъртоносно с нож, след като той и негови приятели празнували раждането на дете. Повод за агресията станал шумът от фойерверките, стана ясно по-късно.

Пред камерата на  телевизията мъжът, опитал да спаси 32-годишния Илиян Илиев, разказа за случилото се. „Бях легнал да си почивам. Децата ме събудиха и казаха, че нещо навън става с мой приятел, с който са празнували раждането на сина му. Зет ми взе едно столче и слезе, ако има нужда да помогнем. Видяхме, че на игрището лежи мъж. Друг мъж държеше кърпа или фланелка и притискаше областта под брадата му. Казаха ми, че са го наръгали. Раната беше на около 10 см от гръкляна, нямаше кръв. Нападателят беше избягал”, каза Ангел Илиев.

По думите му и преди е имало проблеми със заподозрения за убийството.

„Той живее в съседния вход. Сигурен съм, че е наркоман. Неадекватен е, не дружи с никого. Разбрах и че скоро е блъснал жена с автомобил, но явно няма наказание”, разказа мъжът.

„След нас остават имената и добрите ни дела. Сигурен съм, че Илиян запази доброто си име до последно. Помагаше на болни хора и деца, многократно участваше в благотворителни инициативи. Той беше един достоен българин, не беше агресивен и никога не е имал проблеми с никого”, каза Ангел Домусчиев, който е близък на починалия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари