Турски тираджия преби колега с метална тръба на магистралата

1
Агресивният шофьор  е задържан в ареста на РУ-Сливница
Агресивният шофьор е задържан в ареста на РУ-Сливница

На пострадалия е оказана медицинска помощ

Около 18 часа на 5 май на тел. 112 се получил сигнал за саморазправа между водачи на тежкотоварни автомобили в района на 3 км на автомагистрала „Европа“. На място е изяснено, че при възникнал спор за преминаване през стеснен участък от пътя, водач на турски тир е изпреварил неправилно автовоз „Скания“, спрял на светофара за временна организация, препречил е пътя му, след което е слязъл от кабината и е нанесъл удари с метална тръба по главата на другия водач.

След бързи оперативни действия извършителят е задържан в ареста на РУ-Сливница. На пострадалия е оказана медицинска помощ; отказал е транспортиране до болнично заведение. По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 325, ал.3 от НК.

След приключване на действията по разследването 27-годишният извършител е привлечен в качеството на обвиняем и арестът му е удължен за срок до 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари