Турнир по мини футбол

0
Участие ще вземат 8 отбора от служители на МВР в Русе
Участие ще вземат 8 отбора от служители на МВР в Русе

На 20 април 2019 година (събота) в Спортен комплекс „Ялта“- „АРЕНА РУСЕ“ ще се проведе турнир по мини футбол за служители на МВР.

Спортната инициатива е с благотворителна насоченост за подпомагане децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения служители на МВР. Особен ангажимент към проекта има политическото и професионално ръководство на вътрешното ни ведомство.

Проектът се реализира в рамките на подписаното тристранно сътрудничество между „Спортна асоциация – МВР“, Корпорация „Развитие“ и Сдружение „Българска Асоциация Мини Футбол“. В рамките на няколко месеца верига от регионални турнири в 16 областни градове в страната ще излъчи финалисти, които ще играят в навечерието на празника на МВР – на 3 и 4 юли на Националната футболна база "Бояна", за Купата на „Развитие“.

По време на всички турнири в страната специални екипи от доброволци ще набират дарения и ще информират зрителите и любителите на мини футбола за инициативата.

След изиграването и на финалния турнир в София цялата събрана от доброволците и спонсорите сума ще бъде предоставена на фонда, създаден в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали служители от системата на Министерството на вътрешните работи.

Спортното събитие в Русе ще започне в 09:00 часа на 20 април в Спортен комплекс „Ялта“- игрища „АРЕНА РУСЕ“. Участие ще вземат 8 отбора от служители на МВР в Русе. Те ще премерят сили в две групи по 4 отбора, всяка среща в рамките на 2 полувремена от 10 минути.

Заповядайте! Очакваме Ви!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари