Цвета Караянчева: Благодарение на Борисов стадионът на "Арда"-Кърджали е супер модерен

0
Това е поредното доказателство, че правителството инвестира в развитието на спорта, заяви още председателят на Народното събрание
Това е поредното доказателство, че правителството инвестира в развитието на спорта, заяви още председателят на Народното събрание

"Благодарение на държавата и личното съдействие на премиера Борисов професионален футболен клуб „Арда“ – Кърджали се завърна на собствен терен".

Това написа председателят на парламента Цвета Караянчева във фейсбук профила си.

"С отпуснатите от Министерството на спорта 2,5 млн лева „Арена Арда“ се сдоби със супермодерно LED-осветление, единствено по рода си у нас, за да играе домакинските си мачове у дома. Монтирано е и ново електронно табло", пише още Караянчева.

"След мащабната модернизация стадионът отговаря на всички стандарти, за да посреща футболния елит на България. Това е поредното доказателство, че правителството инвестира в развитието на спорта и подобряването на материално-техническата база. Успех на „Арда“ срещу „Левски“ в първия мач на „Арена Арда“ от новия полусезон", заяви още председателят на Народното събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари