Цинизъм, облечен в парадната униформа на простащината

6
Вероятно Борисов си вярва. Дотолкова, че си мисли, че и ние му вярваме
Вероятно Борисов си вярва. Дотолкова, че си мисли, че и ние му вярваме

Има нещо много извратено, перверзно, отратително и отблъскващо след скандалите с теча на личните данни на 4-5 млн. българи, демонстрацията на липсата и на елементарен професионализъм от страна на прокуратурата и службите за сигурност, свинщината покрай африканската чума, проваленият проект с "Фолксваген", скандалите покрай безсмислената и загробваща сделка за Ф-16 и още много безобразия и престъпления, станали причина премиерът Борисов да се скрие и буквално да се самоанихилира за няколко дни, за да се появи днес на някаква сбирка на Асоциацията на българските училища в чужбина и от тази "висока" трибуна да ругае и оплюва опонентите си.

Тази Асоциация на неделните български училища в чужбина сигурно е много важна, макар и да засяга живота на около 50 хил. български деца, които едва ли ще се завърнат у нас, както и техните родители, пръснати по широкия свят и заради неграмотното и некадърно управление на Борисов и шайката му.

И днес първият партиен и държавен ръководител има наглостта да бъбри пред смълчаните журналисти за някакъв въображаем икономически растеж на България, за магистралите и даже изрази загриженост към възрастните социалисти как ще издържат жегата по време на събора си на вр. Бузлуджа.

Цинизъм, облечен в парадната униформа на простащината.

Разбира се, нелицеприятните теми, които споменах в началото, бяха избегнати от първия гербаджийски оратор. Вероятно Борисов си вярва. Дотолкова, че си мисли, че и ние му вярваме. И това не е проблем на медицината и психиатрията. Това е мой, твой, наш проблем.

Нямам нищо против българските деца в чужбина, нито нещо против техните български учители.

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари