Тройна колонка за Висшата лига носи отличен коефициент в Efbet

0
Футболните фенове могат отново да се радват на красив футбол от клубните отбори
Футболните фенове могат отново да се радват на красив футбол от клубните отбори

Футболните фенове могат отново да се радват на красив футбол от клубните отбори

Паузата за националните отбори най-накрая приключи и футболните фенове могат отново да се радват на красив футбол от клубните отбори през уикендите и средата на седмицата. Може би най-интересното първенство – английската Висша лига ще ни предложи две лондонски и едно голямо дерби на Манчестър, за които има отлична възможност да бъдат комбинирани на платформата на онлайн букмейкъра Efbet, а заедно с това да се достигне до един отличен коефициент.

Първият голям сблъсък е този за Северен Лондон – Тотнъм срещу Арсенал. Момчетата на Микаел Артета започнаха сезона „под пара“ и определено в момента са отбор, с който всеки един трябва да се съобразява. „Топчиите“ са на върха в класирането с 18 точки след шест победи и само една загуба. Тотнъм пък не е далеч зад тях – само на една точка на третото място. Антонио Конте продължи изграждането на проекта си при „шпорите“ и резултатите вече са наяве – лондончани нямат загуба от началото на сезона и са с втората най-добра атака. Битката на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ определено ще е жестока, а най-добрият залог изглежда Гол/Гол с коефициент от 1.64.

По същото време на 1-ви октомври Кристъл Палас ще спори със съгражданите си от Челси. „Сините“ излизат за първия си мач с Греъм Потър начело във Висшата лига. Бившият мениджър на Брайтън вече направи официалния си дебют – при равенството 1:1 с РБ Залцбург в Шампионската лига. Специалистът със сигурност е успял да използва паузата за националните отбори, за да внедри своите идеи и да се запознае отблизо с качествата на футболистите си, което ще е от основно значение за това как ще изглежда Челси. „Сините“ изредуваха победи и загуби в последните си четири срещи в Англия, докато Кристъл Палас е на 16-то място и то без победа от трети кръг. Именно заради това залог за победа на Челси би бил логичен, а ставката в Efbet за тази развръзка е 1.87.

Последният мач от нашето предложение за колонка е голямото дерби между Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ имаха кошмарно начало на сезона, но в последните си четири мача са безпогрешни с четири успеха. Това ги изкачи на само шест точки от върха, а Манчестър Сити е на второ място на пет пред своя градски съперник. Определено срещата ще бъде нагнетена от емоции, а сблъсъкът между Ерлинг Холанд и Кристиано Роналдо е очакван от всички. Фаворит със сигурност е отборът на Пеп Гуардиола, но Ерик Тен Хаг показа в последните мачове, че защитата на „червените дяволи“ е много добре организирана. Именно заради това съветът ни е залог под 2.5 гола, който носи висок коефициент от 2.5 гола.

Така комбинирайки трите мача ще можете да се възползвате от общ коефициент от 8.74, който може да ви донесе отлични печалби. Ходът е ваш, готови ли сте за игра?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари