Трогателното послание на Джон Траволта към покойната му съпруга

1
Главният герой на „Брилянтин“ поиска да отдаде публична почит на любовта на живота си с емоционална снимка
Главният герой на „Брилянтин“ поиска да отдаде публична почит на любовта на живота си с емоционална снимка

 

Джон Траволта и Кели Престън трябваше да чуят какво ли не през почти 30-те години, в които бяха женени, но нищо не успя да подкопае ни най-малко любовната им история, завършила миналия юли по възможно най-лошия начин - със смъртта на Престън на 57-годишна възраст, жертва на рак на гърдата, диагностицирана две години по-рано, пише „Венити Феър“.

Траволта не искаше да прави специален коментар за смъртта на жена си. Чрез изявление, изпратено от техни представители, научихме тъжната новина. „Сутринта в неделя, 12 юли 2020 г., Кели Престън, обожавана съпруга и майка, почина след двугодишна битка с рак на гърдата“, пишеше в съобщението, предава БГНЕС.

Кели Престън избра да се бори сама и известно време се лекуваше с подкрепата на семейството и най-близките си приятели. Тя беше красив, ярък и любящ човек, който беше дълбоко обвързан с другите и изпълваше всичко, до което се докосне с живот. Семейството й иска разбиране за дискретността, от която се нуждаят в този момент”, заключаваше съобщението.

Но днес, в деня, в който актрисата щеше да навърши 58 години, главният герой на „Брилянтин“ поиска да отдаде публична почит на любовта на живота си с емоционална снимка в Инстаграм, на която са двамата в деня, с който си казват „да“ до снимка от сватбата на родителите му, също покойници.

"Честит рожден ден съкровище. Намерих тази сватбена снимка на майка и татко. Хубаво е да ни виждам до тях. С цялата ми любов, Джон“, написа актьорът в публикацията, която бързо се изпълни с послания за привързаност към него и децата му.

Точно най-голямата от тях, Ела, на 20 години, написа емоционално сбогуване в мрежите на майка си, когато тя почина от името на братята си Бенджамин, на 9 години, и Джет, който почина през 2009 г., когато беше на 16 години.

"Никога не съм срещала никого с такава красота, смелост, сила и любов като теб. Всеки, който е имал късмета да те е срещне или да е бил в твоето присъствие, знае, че ти имаше аура и светлина, която никога не е спирала да свети и прави щастливи всички около теб", спомня си тя до портрет на Престън и допълва:

"Благодаря ти, че беше до мен, без значение каква е причината. Благодаря ти за твоята любов. Благодаря ти за подкрепата и за това, че направи този свят по-добро място. Ти направи живота красив и знам, че винаги ще продължаваш да го правиш. Много те обичам, мамо".

Вижте тази публикация в Instagram.

Happy Father’s Day to the best one I know, we love you 😘💕

Публикация, споделена от Kelly Preston (@therealkellypreston) на

Траволта от своя страна се извини на последователите си заради отсъствието си от социалните мрежи. „Животът и любовта на Кели винаги ще живеят в нашите спомени. Ще отделя малко време, за да бъда там заради децата си, които загубиха своята майка, така че простете ми предварително, ако известно време не знаете нищо за мен”, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари