Трима души са тежко пострадали при катастрофата на "Хемус"

0
Инцидентът е станал малко след тунел „Витиня“, близо до Жерково
Инцидентът е станал малко след тунел „Витиня“, близо до Жерково Снимка: АПИ

Трима души са пострадали при катастрофа при км 26 на автомагистрала "Хемус" в посока София

Това съобщиха за Агенция "Фокус" от пресцентъра на ОДМВР-София.

Около 14.33 часа е получен сигнал за самокатастрофирал микробус при км 26 км на автомагистрала "Хемус" в посока София. Трима души, които са били в моторното превозно средство, са транспортирани в болнично заведение за преглед, като няма данни за тежки травми.

Към момента движението в района се осъществява само в аварийната лента, като на място има полицейки екипи, които го регулират.

Инцидентът е станал малко след тунел „Витиня“, близо до Жерково. Катастрофиралото возило е товарен „Мерцедес Спринтер“, с неясна към момента регистрация, тъй като при удара табелите са изхвърчали. Бусът е самокастрофирал, като се е врязал в мантинелата, завъртял се е на една страна и е препречил и двете активни ленти посока столицата.

Borislav Milanov, Фейсбук

Тежкото произшествие е станало пред очите на врачанин, който е извадил пострадалите от буса, разкри BulNews. В него са пътували 4-ма мъже, като двама от тях са на около 25 години, третият е на около 35 години, а другият е по-възрастен.

Врачанинът заедно с други свидетели на удара счупили предното стъкло на „Мерцедес“-а, за да могат да извадят ранените, след което ги оставили да лежат на асфалта. И четиримата са тежко пострадали, имат сериозни травми по главите и крайниците, които са обляни в кръв. Мъжът от Враца подал сигнал на спешния телефон 112, за да дойдат полицаи и медици, които да окажат помощ на размазаните пътници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари