Три "зелени коридора" за имунизация ще отворят днес в Русенско

1
През утрешния ден ще работи само един "зелен коридор"
През утрешния ден ще работи само един "зелен коридор"

Три „зелени коридора“ за имунизация срещу Ковид-19 ще бъдат отворени през днешния почивен ден в Русенско.

Това бе уточнено в разговор между областния управител Борислав Българинов и изпълняващия длъжността директор на Регионалната здравна инспекция д-р Искра Генева. Без предварително записване на час ваксини ще бъдат поставени от 09.00 до 15.00 часа в Белодробната болница „Д-р Димитър Граматиков“. Половин час по-рано ще отвори и още един имунизационен пункт. Става дума за този в МЦ-1, по-известен като бившата Втора поликлиника, намиращ се на ул. „Борисова“ 36. Там кабинетът ще работи до 11.30 часа. Същевременно възможността за имунизации остава и в беленската болница „Юлия Вревска“. Там ваксинации ще се извършват от 10.00 до 14.00 часа. И на трите места са осигурени ваксините на „Пфайзер“ и „Янсен“, като в Бяла ще бъде наличен и препаратът на „Модерна“.

През утрешния ден ще работи само един „зелен коридор“ – този в Бяла. Работното му време ще е отново от 10.00 до 14.00 часа.

Припомняме, че във връзка с имунизацията срещу коронавирусната инфекция има открити безплатни консултации на тел.: 0800 14 515. Той е обслужван от Националната пациентска организация всеки делничен ден от 09.00 до 18.00 часа. При необходимост е предвидена и връзка с епидемиолози и имунолози. Ще бъдат предоставени и консултации относно педиатричните ваксини.

По-късно през деня очаквайте информация относно възможността за ваксинация през следващата седмица, както и подробна информация относно разпространението на заболяването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Pecorella
    https://www.youtube.com/watch?v=gWRTu3sUJV4
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари