Транспортен хаос: Български журналист прекара часове в чакане по летищата

0
Сибила Лилова не успя да се прибере у дома няколко дни
Сибила Лилова не успя да се прибере у дома няколко дни Видео: NOVA

Сибила Лилова не успя да се прибере у дома няколко дни

Хаос с въздушния транспорт. Потърпевш се оказва и българският журналист Сибила Лилова, която не успя да се прибере у дома няколко дни заради отложени полети на няколко летища в Европа при пътуването си до Нидерландия.

На отиване всичко беше наред. Когато се връщах обаче - на 24 юни, започна едно стоене на летището, имаше доста дълго закъснение. Нищо никой не ти каза. Проблемите започнаха да идват след 22 ч., когато стана ясно, че полетът, който очакваме, е пренасочен към Кьолн”, разказа тя пред камерата на NOVA.

Лилова определи като най-голямата неприятна изненада това, че ги изкарват на летището, но пред тях няма самолет. „Принудиха ни да направим завой и ни върнаха отново на изходна позиция в чакалнята. На гишето на самолетната компания ни казаха, че не могат да ни дадат никаква информация”, уточни журналистът.

Тя разкри, че не им е бил предложен нито транспорт, нито хотел, не била дадена и информация. „Просто всеки сам да се спасява… И наистина е доста неприятно. Абсолютно никой не поема какъвто и да е вид отговорност”, добави Лилова.

Журналистът си купува нов билет от друга компания, за да се прибере в България. И до днес тя няма отговор от компанията за проблемния полет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари