Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Трагични последствия поради бездействие в град Бяла

14
Баща ми загина от бездействието на Спешна помощ, а майка ми е в неизвестност от 9 дни
Баща ми загина от бездействието на Спешна помощ, а майка ми е в неизвестност от 9 дни

На 11.07.2021г майка ми се обажда на спешна помощ в гр. Бяла обл. Русе, че баща ми е много зле и немощен да диша.

След пристигане на линейната двамата медици са казали на майка че не могат да смъкнат баща ми от 2-рият етаж само двамата. Баща ми тежеше 70кг, в последствие той умира.

На 21.07.2021г след като не може да преживее смъртта на баща ми, майка ми изчезва, тя беше с остра депресия, която се влоши още след трагичния случай.

Подадох сигнал до полицията и отидох на място да им обясня за случая и те я пуснаха за издирване в системата. Споделих с тях съмненията ми на къде може да е тръгнала и че има вероятност да извърши самоубийство. Няколко полицая тръгнаха да я търсят още същия ден.

Попитах ги не можели да се прегледат камерите на общината, отговорът им беше, че не е толкова лесно. На следващият ден дойде свидетел който я видял около 05:00 часа и оказа посоката. Очаквах, че вече имайки свидетел и часови диапазон ще прегледат камерите, но се оказа, че пак не било толкова лесно. Тогава реших аз да потърся камери от фирми на мой познати и намерих една камера на която се вижда как майка ми се движи в дадената посока. След което подавам сигнал за намереният запис, но никой не дойде да го прегледа.

Обадих се на кмета, а той на началника на полицията и 4-ри дни по късно са взети данните от тази камера. През тези дни аз издирвах майка си по суша и по река Янтра с  приятели.

До ден днешен майка я няма, полицията я вижда на друга камера как тя се запътва към железен мост по който преминават влакове, същият минава над реката. Задействат се едва преди два дни да търсят на терен, естествено само тия два дни са търсили.

Та накратко ви моля да дадете гласност на тази трагедия, защото баща ми загина от бездействието на Спешна помощ, а майка ми е в неизвестност от 9 дни пак заради бездействие но този път от органите на реда.

ПС. Искам да благодаря на началника на полицията че ми обърна огромно внимание, той успя да раздвижи своите подчинени поне малко дори и твърде късно.

Моля ви дайте гласност!!!

Автор: Алпер Юмеров
(Автор: Алпер Юмеров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари