Товарен влак прегази пенсионерка край Пловдив

1
Самоубийството станало малко след 10:00 часа тази сутрин
Самоубийството станало малко след 10:00 часа тази сутрин Снимка: БГНЕС / Архив

Самоубийството станало малко след 10:00 часа тази сутрин

Пенсионерка легна на релсите и бе прегазена от товарен влак. Самоубийството станало малко след 10:00 часа тази сутрин в района на пловдивското село Христо Даново, съобщи Марица.

Машинистът забелязал, че има жена, която е легнала на релсите, но не успял да реагира навреме и композицията минала през нея. Той подал сигнал на тел. 112 и на място пристигнали полиция и линейка. Медиците само констатирали смъртта на пенсионерката. Униформени са извършили оглед на мястото на трагедията.

По първоначална информация самоубилата се жена е на възраст 80-85 години, местна, живеела сама. Не са ясни мотивите да сложи край на живота си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари