Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Това ли е „малката Виена“?

3

Че тротоарите на Борисова имат нужда от ремонт, е факт. Но ремонт означава ли, че трябва да направиш нещо адски грозно? Това ли е „малката Виена“?

Грозни улици, целите в трапове, грозни тротоари… Да не говорим, че тоя асфалт е слаган в събота или неделя (01.09 или 02.09.2018 г, понеже в петък, 31.08.2018, още го нямаше), а на 03.09.2018 г. в понеделник, когато правих снимките, вече е напукан, видно от снимковия материал. Снимал съм и къде са част от вече напуканите места – до казиното. И как няма да се напука – то се виждат и едрите камъни в асфалта дори.

Асфалт за чудо и приказ. Не знам как в Германия за 40 години няма напукване, няма дупки, а у нас и един ден не може да изкара. Всъщност знам. Всички знаем.

И понеже ни смятат за пълни тъпаци, сложили един надпис „Русе“ до шадраваните на центъра. Няма лошо. Но той сякаш е за замазване на очите за всички свинщини, които сътвориха. И преди ремонта беше грозно, но сега не става по-добре.

Целта на един ремонт е подобрение, а не замяна на една грозота и счупени плочки с друга грозота и асфалт, който е напукан само ден след поставянето си.

Автор: Пламен
(Автор: Пламен - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари