Тото милионер отиде да си вземе печалбата с маска

0

Какво по-хубаво от това да спечелиш голяма сума пари от лотарията!

Е, за някои това не е радост, а бреме. Шокиран мъж от Ямайка близо два месеца не посмя да си вземе наградата, но в крайна сметка го направи – с маска.

Мъжът, който не желаеше да покаже лицето си, спечели близо милион и двеста хиляди щатски долара. В продължение на 54 дни обаче не искаше да се разкрие пред медиите. В крайна сметка го направи, но с маска от филма „Писък“, разказва Факти.бг.

Jamaica Star съобщи, че победителят от лотарията преживял истински шок, след като научил, че печели огромната сума пари. От компанията, организирала лотарията Super Lotto, обявиха, че победителят не е длъжен да покаже лицето си, но е трябвало да се яви, за да си прибере парите. Имал е срок от 90 дни да го направи.

„Още същата вечер разбрах, че печеля. В продължение на три дни главата ме боля, защото обмислях нещата прекалено много. Сега искам да си купя хубава къща“, разкри победителят. Той се дегизира повече от прекрасно – с маска и ръкавици, за да не може никой да го познае. В много американски щати победителите от лотарията са длъжни да разкрият името си, за да си вземат наградата. В карибската страна Ямайка е било достатъчно победителят само да се яви с печелившия фиш.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари