Тошко Йорданов намекна, че Слави Трифонов няма да прави кабинет

1
Всеки извън ГЕРБ трябва да знае, че ако гласува нещо с ГЕРБ, ще е предател към българското общество, смята Йорданов
Всеки извън ГЕРБ трябва да знае, че ако гласува нещо с ГЕРБ, ще е предател към българското общество, смята Йорданов Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов намекна от трибуната на Народното събрание, че партията може и да не предложи кабинет.

"Дали ние ще направим кабинет или не? Първо ще видим какво ще направят ГЕРБ, след това процедурата ще дойде при нас, ще видите какво ще направим ние. И ако случайно се стигне до трети мандат, а то ще се стигне, този, който го вземе трябва хубаво да си помисли, защото в средната част на залата може да подкрепят всеки, а това означава коалиция с тези, които са в дъното на политическия живот, заради всичко, което сториха на България", каза той в декларация от името на парламентарната група на партията на Слави Трифонов, предава Actualno.

Той не пропусна възможността да нападне ГЕРБ, като заяви, че изявлението, изчетено от депутата Тома Биков, е било пълно с неистини.

"Защо парламентът гласува така (всички срещу ГЕРБ, бел. ред.)? Защото нито една партия не иска дори да се докосне до вас. Всеки в тази зала, който е извън ГЕРБ, трябва да знае, че ако гласува каквото и да е с ГЕРБ, ще бъде предател към българското общество", каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари