Тошко Йорданов: Кирил Симеонов си остава наш приятел

0
Симеонов напусна редиците на партията на Слави Трифонов
Симеонов напусна редиците на партията на Слави Трифонов Видео: NOVA

„Нашата група си остава стабилна, а Кирил Симеонов си остава наш приятел".

Това каза Тошко Йорданов след заседание на ПГ на „Има такъв народ” в петък, предава NOVA. То се проведе часове, след като стана ясно, че и Симеонов напуска редиците на партията на Слави Трифонов.

Според Йорданов отцепилият се депутат има право да постъпи, както намери за редно.

Мнението ни, че това правителство, за съжаление, се държи като ГЕРБ, че дори и по-лошо, остава същото”, каза още председателят на ПГ на ИТН.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Все пак
    Славчо Трифонов не е забравил как бати БОЙКО го биеше на времето на карти като РАМАЗАНСКИ тъпан , когато бяха приятели и сега той и хаджи Тошко си отмъщават.
  • 5
    1
    Бай-бай
    Трепери му под опашката на Тошко Тъпака май! Започна да усеща, че диктатурата на склерозиралия му господар яко се клати и няма да помиришат следващия парламент жалките чалгарчета!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари