Тошко Йорданов към Христо Иванов и Мая Манолова: Какви игри се играят в 46-тото НС?

0
Вие карате Борисов да се радва и да водите страната към следващи избори", заяви Йорданов
Вие карате Борисов да се радва и да водите страната към следващи избори", заяви Йорданов Видео: Novini.bg

В Народното събрание Тошко Йорданов от "Има такъв народ" критикува поведението на "Демократична България" от последните дни

Ето какво каза той:

"Вчера от трибуната на Народното събрание Христо Иванов прочете декларация. В нея имаше амбиции за намеса в бъдещия Министерски съвет и постовете. 4 дни преди тази декларация политическото ръководство на двете партии се срещнаха. Там заявиха, че нямат претенции за личностите. Не знаем какво се е случило за 4 дни, но тази позиция е променена.

Той посочи конкретни личности - министри от служебния кабинет - Кирил Петков, Николай Денков, Асен Василев. Според нас човек, откраднал интелектуална собственост - Асен Василев, не бива да бъде министър. Предпочитаме професионалисти.

Какво се случи през тези 4 дни, че ДБ се опитва да реди кабинет, без да е силата, спечелила изборите. Какви игри се играят в 46-тото НС? Ние отскоро сме политици и видяхме, че политиката е мръсна игра. Ние няма да играем.

Закон и морал - това са нашите правила. Христо Иванов и Мая Манолова - вие карате Борисов да се радва и да водите страната към следващи избори. Ако това се случи - вие ще сте виновни".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари