Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Топлофикация, ще ми платите ли сметката за ток?

14
Време е за бойкот, скъпи русенци. Време е заедно да НЕ ПЛАЩАМЕ този месец на монополиста!
Време е за бойкот, скъпи русенци. Време е заедно да НЕ ПЛАЩАМЕ този месец на монополиста! Снимка: Dunavmost, архив

Трети ден как Топлофикация Русе остави на студено целия град

Трети ден не могат да поправят три аварии. Трети ден семейството и малкото ни дете стоим на печки. И не сме само ние така. Десетки русенци зъзнат във февруарския студ заради немощността на топлофикационното дружество да се справи със собствените си бакии.

Да, прочетох изявлението на директора на Топлофикация. И изобщо не съм очарован. Едни голи оправдания как не можели да насмогнат, как всички тръби били изгнили и стари, как това, как онова…А най-важният въпрос – как ще компенсирате потребителите за реалното неудобство да се мият с канчета и легени и да купуват спешно печки – нито дума.

Похарчих общо 300 лева за да купя отоплителни уреди. Купих и бойлер. За да къпем бебето в нормална обстановка. Общо – 600 лева дотук. Предполагам сметката за ток ще е към 300 лева някъде. Оформят се някъде около 900 лева непредвиден разход към съвсем скромния ни бюджет. Съпругата ми е по майчинство, а ние сме новодомци. Наистина очаквам Топлофикация Русе да не ни отчита пари за трите дни НЕотопление. И без да се опитват да „надуват“ сметката защото трябвало да пълнят радиаторите отново с вода. Защо аз трябва да плащам за вашите проблеми?

Наемете си повече хора, плащайте им нормални заплати. За да има на кого да разчитате. Отделете от милиардните си приходи и започнете да подменяте остарялата инфраструктура. Купувайте качествени материали, а не евтини боклуци, които после ни излизат през носа. Има решения, но вие само се оправдавате, г-н Желев!

Не ме интересува, че тръбите ви били стари. Наистина. Аз съм изряден клиент и нормално да бъдете и вие изрядни с мен. Макар че съм сигурен, че като монополист дружеството на Ковачки отново ще направи каквото и както си иска с нас – мълчащите си граждани, дето псуваме само в къщи под сурдинка.

Време е за бойкот, скъпи русенци. Време е заедно да НЕ ПЛАЩАМЕ този месец на монополиста! Никой да не им даде и един лев, че да се научат веднъж завинаги как точно ще ни държат студено и дали не е редно да ни компенсират. Това е решението – ВСЕОБЩ БОЙКОТ!

Даниел Друмев

Автор: Даниел Друмев
(Автор: Даниел Друмев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари