Тони Стораро е заразен с COVID-19

0
Певецът е настанен за лечение в МБАЛ - Шумен
Певецът е настанен за лечение в МБАЛ - Шумен

Царят на купона Тони Стораро е пипнал COVID-19 и в момента е настанен за лечение в МБАЛ - Шумен, научихме от "Монитор", които се позовават на близки до родения в Шумен изпълнител.

44-годишният Тунчер Фикрет Али, както е известен за официалните власти певецът, постъпил в болницата на 31 август т. г. с диагноза пневмония. След последвалия тест за коронавирус дошла и лошата новина за положителен резултат, пише "Монитор".

Страхът от коронавируса преследва популярния изпълнител още от началото на пандемията. През юли т. г. човекът глас призна в прав текст: "Страхувам се, всеки един нормален човек се притеснява да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво точно причинява и как протича." - коментира тогава Стораро.

Според шуменски приятели и роднини на таткото на Фики, той бил много стриктен по отношение на грижите за здравето си, както и това на своите близки и в условията на коронапандемия водил на изследвания и роднините си, да е сигурен, че и те са добре, а и него нищо не го застрашава в тяхната компания. Навън звездата винаги носел маска и ограничил "заиграванията" с публиката и по-близките контакти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари