Томислав Дончев: Не обмисляме оставка на кабинета

0
Дончев: "Не мога да разбера как от години говорим за корупцията в България и когато има някой, който се бори срещу корупцията, това става лошо"
Дончев: "Не мога да разбера как от години говорим за корупцията в България и когато има някой, който се бори срещу корупцията, това става лошо" Снимка: БГНЕС

„Не обмисляме оставка на кабинета”

Това заяви в ефира на „Здравей, България” вицепремиерът Томислав Дончев.

Това, което се случва на площада е демокрация. Съжалявам, че не мога да заведа студентите си там. Опитвам се да чуя всяко недоволство. В такава ситуация политиците трябва повече да слушат и по-малко да говорят. Имаме типичен сблъсък на партиен и държавен интерес. Не очаквам да загубим депутати, ако протестите продължат. Организирането на протест в подкрепа на действащо правителство е странен жанр, но имаше повод – приемането на България в чакалнята”, поясни той.

"Не мога да разбера как от години говорим за корупцията в България и когато има някой, който се бори срещу корупцията, това става лошо", допълни още Дончев.

"Аз се надявам това напрежение да се катализира, да излезе човек, сред протестиращите и да каже конкретни искания. Ако целта е да се опази властта, това означава, че нямаш цели. А ние цели имаме", заяви Дончев. 

"Щом има усещане за несправедливост означава, че всички политици, в това число и ние, не сме си свършили назад във времето работата", категоричен е още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари