Токът поскъпва от 1-ви юли

1
Най-голямото поскъпване ще бъде за потребителите на Енерго-ПРО
Най-голямото поскъпване ще бъде за потребителите на Енерго-ПРО

Най-голямото поскъпване ще бъде за потребителите на Енерго-ПРО

Средно с 3,63 процента ще се повишат цените на електрическата енергия за битовите клиенти в страната от 1 юли. Това става ясно от публикувания в страницата на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) доклад за утвърждаване на цени в сектор "Електроенергетика".

В доклада се посочва, че средната цена за клиентите на "Електрохолд Продажби" ще се повиши с 3,44 процента. Поскъпването за битовите потребители на "ЕВН България Електроснабдяване" ще бъде средно с 3,41 на сто, а за тези на "ЕНЕРГО-ПРО Продажби" - средно с 4,24 процента.

На 1 юни от 10:40 часа в сградата на КЕВР ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад относно утвърждаване на цени в сектор "Електроенергетика", считано от 1 юли, става ясно от проектопрограмата на регулатора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    7
    До коментара "ДА"
    Да ти го подавам непрестано в устата дкато се задушиш!!!
  • 10
    6
    Анонимен
    Няма ли начин да се изхвърлят тези чужди компании от България? Защото обира на обикновенния човек няма край.Крайно време е да се изрине боклука и да се напълнят затворите а за някои направо разстрел.Живота е кратък няма какво да се бавим!!!
  • 10
    5
    Видовден
    Мамичката Ви мръсници много висока заплата давате че пак ще има увеличение
  • 18
    4
    КЕВР да се ликвидира!!!
    "ЕНЕРГО-ПРО Продажби" - средно с 4,24 процента!? И защо за русенци е най-високото увеличение на цената!? При факта, че в Русе месечната заплата е 700 лева на 99 % от работещото население, какво прави русенците толкова по-богати, че "ЕНЕРГО-ПРО" да ги дере по-вече от останалите кожодери!? Това, явно, е корупционно договаряне на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР), които имат за единствена цел да си повишат техните софийски заплати и комисионни чрез натиск за повишаване на цени в сектор "Електроенергетика", считано от 1 юли! Не е ясно в случая, кой ни краде повече държавната българска КЕВР или чуждестранния "ЕНЕРГО-ПРО", обаче истината е че всички са боклуци за изхвърляне!
  • 13
    3
    Русчуклия
    С бобеците ...и пред енергото ! И скалпа на И. Иванов!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари