Тийнейджърка взе ключовете на колата на майка си и катастрофира с приятели

3
Непълнолетен младеж забива колата в паркиран автомобил
Непълнолетен младеж забива колата в паркиран автомобил Снимка: TVnews-Hessen / архив

Непълнолетен младеж забива колата в паркиран автомобил

На 14 февруари в Първо РУ е постъпил сигнал от русенка, че докато е отсъствала от града, в периода 30 януари - 13 февруари т.г., е било проникнато в апартамента й, нанесени са щети по имущество, извършена е кражба на маловажни предмети, взет е съхраняван в жилището резервен ключ на колата й с марка „Сузуки“, след което автомобилът е бил противозаконно отнет и е претърпял пътен инцидент с материални щети.

По сигнала в Първо РУ е образувана преписка и е започнала работа от криминалистите. В хода на извършените оперативно издирвателни действия полицаите са изяснили, че група от непълнолетни лица, включваща и дъщерята на тъжителката, многократно е пребивавала в апартамента, докато тя е отсъствала, като трима младежи са управлявали автомобила, а един от тях е причинил ПТП-то, като е блъснал колата в паркиран автомобил, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Служителите на реда са установили всички лица, замесени в случая, а размерът на щетите от деянията предстои да бъде уточнен.

Работата по документирането на случая продължава в Първо РУ. Материалите по преписката ще бъдат докладвани прокуратурата по компетентност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    habibi
    интересно щерка и на собственичката кво е взела сама с трима хахаха
  • 9
    7
    ХУЙЧО
    МАЛКО ИМ Е БОЯТ, ДОКАТО МАМА И ТАТИ ОТКАЗВАТ ДА СИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА ТАКА ЩЕ Е.
  • 5
    6
    Запознат
    Извършителя е 2005 набор , другите са 2007набор и всичките са от корабния техникум. Взели са ключовете на колата и са се разхождали с нея .
  • 0
    5
    БУКВАЛНО
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ ДА БЪДА ЧЕСТЕН ДА БЪДА ЧЕСТЕН
  • 21
    4
    Тревче
    Колко лесно ще се справят с тези развалини,ако има ТВУ.Работиш,ядеш боб чорба и спиш!!!!Къде са родителите на тези безмозъчни!!!!Или хващах чупиш и главата и това е.Друг начин няма!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари