Тийнейджър се удави, след като спаси малкото си братче

2

Алекс завършва гимназия тази година

18-годишният Алекс Харис се удави в река Мисури на 23 юли, след като спаси брат си Ашър, който се бореше да се задържи на повърхността, съобщава NBC News, предава bTV.

Алекс е обявен за мъртъв на следващия ден.

Тайсън Харис, бащата на Алекс и Ашър каза, че той и съпругата му са чули по-големия си син да вика за помощ. След като стигат до него обаче вече е било твърде късно.

Майката Ники каза: “Гледах как ръцете му се отпуснаха и той потъна. Знаех, че е много изтощен. Толкова много се опитах да стигна до него”.

Бащата на Алекс написа поста във Фейсбук като почит към сина си.

Обичам те, сине, и ми се иска всяка секунда да мога да заема твоето място. Ти си герой“, написа Харис.

Алекс Харис завършва гимназия тази година.

Бащата разказа, че двамата са шофирали всяка сутрин по 15 минути. „Слушахме музика и си говорихме за разни неща. Всяка сутрин го очаквам да е тук. Ще седя и ще изчакам малко, сякаш той ще дойде”, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!
Етикети

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари