Тежка катастрофа с трима загинали на пътя Русе - Разград

9
В участъка между селата Бъзън и Писанец са се ударили румънски тежкотоварен камион и лек автомобил „Ауди“ с разградска регистрация
В участъка между селата Бъзън и Писанец са се ударили румънски тежкотоварен камион и лек автомобил „Ауди“ с разградска регистрация Видео: Русе Медиа

Тежка катастрофа е станала тази сутрин на пътя Русе - Разград

 В участъка между селата Бъзън и Писанец са се ударили румънски тежкотоварен камион и лек автомобил „Ауди“ с разградска регистрация, в който са пътували трима души, информира Русе Медиа. 

На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и две линейки, тъй като първоначалната информация е била за трима затиснати в колата. За съжаление и тримата пътуващи са загинали на място.

По думите на шофьора на камиона лекият автомобил е започнал да го изпреварва, но в последния момент водачът му е видял идващия срещу него румънски тир, който е пътувал за София. Видимостта в района е била между 30 и 40 метра поради гъстата мъгла. Шофьорът на лекия автомобил се е опитал да се върне обратно в лентата си, но не е успял. Закачил се е в задната част на ремаркето, завъртял се е и е отишъл в насрещното движение, където румънският тир се е врязал странично в него. В лекия автомобил са пътували трима души, които са загинали на място.

Заради инцидента за леките автомобили е въведен обходен маршрут през Бъзън, Ветово и Писанец, а товарните се пропускат с изчакване.

Полицаите са изискали записа от видеорегистратора на румънския камион, който е заснел катастрофата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    3
    Народа
    Какво се очаква от говеда летящи с 100 каращи курници от 90та година на газ с гуми ренегат китайски блестящи фарове и китайски спирачки! Даже и се радвам 3ма убийци на пътя по - малко!
  • -19
    2
    русенец
    Ами как да не прави, толкова много прави кметът за обезлюдяването на Русе. И то го прави много успешно. Естествено е, че всички нормални, разумни и интелигентни хора бягат от Русе. Най-малкото към София. Повечето случаи - терминал 2 и към Европа. За сега не съм чул някой да бяга към Путинова Русия.
  • 29
    1
    русенец
    За съжаление интелигентните и способни хора отдавна напуснаха Русе. На тяхно място идват трудноговорящи български език от делиорманските села. Пълно и с автомобили с регистрация РР, които шофират изключително опасно! Жалко за загиналите, но кметчето с микрофона е крайно време да направи нещо за обезлюдяването на любимия ни град!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари