Тежка катастрофа на пътя Русе - Разград

6
Челно са се ударили микробус с унгарска регистрация и лек автомобил от Цар Калоян
Челно са се ударили микробус с унгарска регистрация и лек автомобил от Цар Калоян

Тежка катастрофа е станала тази сутрин около 4:30 часа на пътя Русе - Разград.

Челно са се ударили микробус с унгарска регистрация и лек автомобил от Цар Калоян. Пострадали са трима души, сред които и 17-годишно момче, които са откарани в болница. За щастие няма опасност за живота им, съобщи Русе Медиа.

Лек автомобил „Пежо“, в който е пътувало тричленно семейство, се е движил от Цар Калоян към Русе. В участъка между селата Писанец и Бъзън, на прав трилентов участък, колата е била връхлетяна челно от микробус „Форд“. При удара автомобилът се е преобърнал по таван, а бусът, в който са пътували двама мъже, се е завъртял и затворил част от пътя.

Пострадали са 38-годишната шофьорка на колата и 17-годишния й син, както и 23-годишният водач на микробуса. Екип на „Спешна помощ“ ги е откарал в болницата в Русе с фрактури и травми, но без опасност за живота.

Според приятеля на шофьора на буса причината за инцидента е заспиване зад волана. Те са пътували от Германия за Грузия, като във Варна е трябвало да се качат на ферибот.

Пътят не е бил заледен, тъй като още в 3.30 часа е започнало опесъчаването му.

Заради катастрофата пътят е затворен и има обходни маршрути. Образували са се големи колони от автомобили. На място се извършва оглед от полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари