Тежка катастрофа на новия булевард във Варна

0

Двама души са с опасност за живота след тежко произшествие в района на стадион “Спартак” на новия булевард “Васил Левски” във Варна.

Катастрофата е станала вчера вечерта в района на пасарелката на стадион “Спартак”. Според очевидци лек автомобил Пежо, движещ се с изключително висока скорост, буквално се е забил в бетонна стена на новото съоръжение. От удара колата е смачкана до неузнаваемост, а двигателят ѝ буквално е изхвърчал на метри. Шофьори в социалните групи коментират, че скоростта на Пежото е била 200 км в час, предава местният сайт Нова Варна.

Докато пристигнат спешните екипи, десетки доброволци са гасили пожара, предизвикан в автомобила от удара с подръчни средства, разказват очевидци в социалните мрежи. За да извадят пътниците, буквално се е наложило да бъдат срязани коланите. "Колата се запали и всички тия хора гасиха с пясък и пожарогасители преди да дойдат двете коли на пожарната. Между 10 и 15 мин след тях дойдоха три линейки", разказва очевидец на трагедията.

Двама души са с опасност за живота след катастрофата на бул. "Васил Левски", съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Варна.

Пътнотранспортното произшествие е възникнало в събота около 22.00 часа, на бул. "Васил Левски", в района на кръстовището с ул. "Струга". 25-годишен водач на лек автомобил от Сливен се блъска в стена, поради загуба на контрол над моторното превозно средство заради движение с несъобразена скорост. Вследствие на инцидента мъжът и неговите спътници - жена на 22 години от Варна и мъж на 26 години от Сливен, са пострадали тежко, настанени са за лечение в Реанимацията на МБАЛ "Св. Анна" с опасност за живота.

По случая има образувано досъдебно производство.

 

Източник: Нова Варна
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари