Тежка катастрофа на булевард "България"

8
Инцидентът е причинен от млад шофьор на около 20 години.
Инцидентът е причинен от млад шофьор на около 20 години.

Тежък инцидент на бул.“България“ се размина по чудо без сериозно пострадали хора.

Катастрофата, станала тази вечер малко преди Охлюва в посока от София към Русе, е причинена от млад шофьор на около 20 години. В произшествието участници са се оказали три автомобила, една жена е ранена, но няма опасност за живота й, предаде Русе Медиа.

Очевидци на инцидента разказаха, че на пътя е имало закъсала кола „Рено“, която е била тикана от три жени. Те са се прибирали от работа, когато се е появил проблем и автомобилът е угаснал. Друг автомобил „Рено“, който е идвал към Русе, е намалил заради създалата се ситуация, а и отляво го е изпреварвала кола с румънска регистрация. В този момент отзад го е връхлетяло „Ауди“, управлявана от младеж, който е бил ударил спирачки, за да избегне румънския автомобил.

При сблъсъка е подбран и закъсалият автомобил, като едната от трите жени е получила травма на крака и охлузвания. Колата на виновния водач се е преобърнала и буквално се е разпиляла. Той обаче не е пострадал.

Удареният автомобил е със сериозни материални щети, но за щастие хората, които са пътували в него, не са ранени. Екип на „Спешна помощ“ е оказал помощ на участниците в произшествието, които са преживели силен стрес от инцидента. Самият млад шофьор, след съвети от събрали се негови близки, заяви, че нищо не си спомня. Пробата му за алкохол е отрицателна.

Източник: Русе Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари