Тервел Пулев се завръща на професионалния ринг с мач в Калифорния

2
Противникът на Тервел Пулев е Джоел Шоджгрийн от Бруклин, а битката ще е на 13 април в 8-рундов мач
Противникът на Тервел Пулев е Джоел Шоджгрийн от Бруклин, а битката ще е на 13 април в 8-рундов мач Снимка: Facebook

Противникът на Тервел Пулев е Джоел Шоджгрийн от Бруклин, а битката ще е на 13 април в 8-рундов мач

Българският боксьор от полутежка категория Тервел Пулев се завръща на професионалния ринг след почти 11 месеца отсъствие с два мача в САЩ през следващия месец, съобщава MMA България.

Тервел Пулев (16 победи, 13 с нокаут и 1 загуба) вече знае името на първия си съперник за 2023 година. Това ще бъде американски здравеняк от Бруклин. Противникът на брата на Кубрат Пулев е Джоел Шоджгрийн и има 14 победи и 4 загуби в професионалната си кариера. 13 от успехите му на ринга са дошли след нокаут.

Битката между двамата ще бъде на 13 април и ще се проведе в Коста Меса, Калифорния. Мачът ще бъде 8-рундов.

"Заминавам в края на месеца за САЩ", споделя той пред канала.

Това ще бъде първи мач от близо година насам за 40-годишния българин. За последно той се би срещу бившия световен шампион Сергей Ковальов.

Братът на Кубрат Пулев за втори път ще играе в Коста Меса. Преди четири години той надви там неудобния американец Мич Уилямс със съдийско решение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    И не забравяй да си го начукаш в сащ и да родиш дете на някой щатски неолиберал. Да го износиш и да го кърмиш, както е редно по техните правила.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари