Тържествата започнаха!

0

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов присъства на тържествената Света Литургия във Велико Търново, която се отслужва в църквата „Св. 40 мъченици“ по повод 108-та годишнина от обявяването на българската Независимост.

Цветанов, който е избран от великотърновския район, е официален гост на националните чествания на 22 септември, чийто център е старата столица. За поредна година Цветан Цветанов, заедно с великотърновския кмет и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов бяха сред първите политици, които пристигнаха в светинята още в началото на ранната празнична служба.

Те бяха придружавани от народните представители Евгени Стоев и Клавдия Ганчева, председателя на ВТОбС Венцислав Спирдонов и общински съветници от най-голямата група в местния парламет -ГЕРБ. Към тях се присъедини и зам.-председателят на парламента Димитър Главчев.

Преди броени минути в църквата пристигнаха също военният министър Николай Ненчев и министърът на туризма Николина Ангелова.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари