Търсят кръводарители за спасяването на д-р Григор Томов

8
Шефът на Онкологичния център във Враца се бори за живота си след тежка катастрофа
Шефът на Онкологичния център във Враца се бори за живота си след тежка катастрофа

Търсят се кръводарители за спасяването на д-р Григор Томов

Това стана ясно от публичния апел, разпространен от негов служител. Припомняме, че управителят на Онкологичния център във Враца се бори за живота си след тежка катастрофа.

Откараха в "Пирогов" две деца, пострадали край село Скравена

Към момента мобилизация за кръводаряване има в някои от районните офиси на “Еконт”, чиито служители ще дарят кръв утре сутринта.

“Уважаеми врачани,

На 22-ри вечерта между Новачене и Скравена нелепо пострада най-дългогодишния управленец в сферата на здравеопазването във Врачанска област и сегашен управител на КОЦ-Враца ЕООД, д-р Григор Томов.

Умолявам, всички негови приятели, познати, колеги и роднини да дарят кръв в Кръвопреливен център-Враца работещ от 8.00 до 13.00 ч. или в София в Националния кръвопреливен център до ж.п. гарата, който работи ежедневно от 8,00 до 12,00 часа и от 13.00.до 16.00 часа. За целта е необходимо желаещите да дарят кръв, за спасяването на д-р Томов, да запишат трите му имена и ЕГН (в центъра за да се изпрати персонално за него), които ще им ги предам на лични във ФБ или на Вайбър .

Умолявам желаещите да помогнат и кръводарят на 24-ти и най-късно 25 – ти август 2022г.

С уважение към кръводарителите: Илиян Нисторов”

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Иван
    Бих искал да помогна, но съм онкоболен . Моля Ви помогнете на човека.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари