Търговско изложение "Натурално BG"

1
Търговско изложение за популяризиране на производители от района на Северна България
Търговско изложение за популяризиране на производители от района на Северна България

Идеен проект за провеждане на търговско изложение „ Натурално BG‘ 2019.

Идейния проект има за цел да запознае обществото, партньорите на събитието и участниците ангажирани с провеждането му.

Събитието ще се състой на дата 16.06.2019 г от 10:00 до 19:00 часа в комплекс „Седем Поколения ‘‘ село Мечка , Русенско.

Целите на търговското изложение са популяризиране на производители от района на Северна България, представяне на техните продукти и услуги, директни разговори и срещи с потенциални бъдещи клиенти и партньори и своеобразен празник за жителите и гостите на областта.

На разположение на всички изложители, посетители и организатори ще бъдат целият екип на организаторите, хотелско настаняване с пълен пакет от услуги, места за хранене, санитарни помещения, достъп до безжична интернет връзка, безплатен охраняем паркинг, пълно съдействие от страна на организаторите при необходимост, технически екип на място и др.

За провеждането на търговското изложение са ангажирани рекламни и медийни институции, който ще гарантират публичност и медийно отразяване.

Всички фирми изложители ще получат на разположение – търговска маса за представяне на своите продукти и услуги, шатра предпазваща от слънце и дъжд, необходимия брой столове за целия си екип, снабдяване с електрозахранване, достъп до интернет връзка, баджове за персонала на фирмата изложител, рекламна табела за търговския щанд, както и участие в рекламните материали на събитието, достатъчно време за товарно-разтоварителни дейности по изграждането на своя щанд и безплатен охраняем паркинг.

За официалното откриване на изложението което ще е в 13:00 часа на 16.06.2019 г. са поканени официални лица. Очаквания брой на фирмите изложители е да бъде над 30, а на посетителите на изложението от 500 до 1000 души от цяла България.

Има създадена организация по посрещането на екипите на фирмите изложители, посетителите и официалните гости!

За връзка с организаторите телефон- 0898 893 998 и имейл: [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари