Опашка от камиони затвори за движение пътя Русе - Мартен

3
Трафикът е отклонен през село Николово
Трафикът е отклонен през село Николово Снимка: Dunavmost / Архив

Трафикът е отклонен през село Николово

Светлана Стоянова, член на Фейсбук групата "ВИЖДАМ ТЕ КАТ И ПЪТНА ОБСТАНОВКА ОБЛАСТ РУСЕ" съобщава, че пътят от Русе до Мартен е затворен за движение.

Трафикът е отклонен през село Николово.

Причината е струпването на голям брой тежкотоварни автомобили, чакащи да преминат през Дунав мост.

Официална информация към момента няма.

По неофициални данни в участъка от пътя няма да може да се преминава поне до обедните часове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    14
    Ивайло Илиев
    Явно ,,българския" Президент не си дава сметка какви отрепки има около себе си! Дунав мост е стратегическа точка през която минава и пътя за Силистра! Кога МВР ще осигури нормален ред в България и кой трябва да застави органите на реда да не позволяват тапи които допълнително натоварват ежедневието ни!!!!!!
  • 10
    13
    Daa
    Днес пак чаках от 15:00 до 15 :30,амуджата реши да заобиколи един спрял камион но не се събра и стояхме половин час,кьорав полицай нямаше а на кръговото 6 човека с 2 патрулки си лафеха
  • 23
    12
    Милко Пенчев
    Като блокираме моста поне за 2 дена и от Европейските централи наскачат на нашите управници,ще се сетят какво да свършат.Дотогава не чакайте промяна.
  • 23
    11
    Какво стана
    Нали щяха да спират тировете на Бяла, В. Търново
  • 29
    10
    Lili
    След като останем вън от шенген ще трябва да летим. Уж паркинг правят. Хората магистрала строят за 6 м., тук един паркинг няма. А на лято с румънските туристи целият град ще е под тотална блокада. А Пенчо, той....ще чака да го изберат. Ама, друг път.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари