Такси блъсна кола, клиентите обраха шофьорa

0
За капак полицията дори написала акт нa потърпевшия водач
За капак полицията дори написала акт нa потърпевшия водач

Безумен инцидент е станал вчера в София. Потърпевш се оказва мъж, който освен, че е участник в катастрофа, накрая се оказва и обран.

Това разказва неговата съпругата Светлана, цитирана от Блиц.

„Бих искала да споделя поредното безумие за жалост в нашата държава. Вчера мъжът ми катастрофира, а причината е такси, което не спира на червено. Двамата пътуващи в таксито слизат и нападат мъжа ми, а след това го обират като му вземат 1800 лв. и ключовете на автомобила", разказва тя.

"Най-положителното е, че мъжът ми е направил клип на момчетата, а най-възмутителното е, че полицията нищо не можела да направи и да се простим с парите и да бъдем благодарни, че няма физически пострадали. На заснетия запис ясно се вижда лицето, което е извършило обира", коментира Светлана.

"В цялата тази суматоха се пише акт на таксиметровия шофьор, което е правилно, разбира се... но в последствие обръщат нещата от полицията и пишат акта на мъжа ми. Имаме роднина в 1-во районно и той ни сервира, че е подкупен катаджията и сме с вързани ръце... трябва да обжалваме, да съдим и да чакаме", негодува съпругата на потърпевшия шофьор.

"Много бих желала да има поне малко справедливост и си задавам за поред път въпроса: "За какво са ни управляващи, като всеки път всеки сам трябва да се спасява", пита жената.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари